Tillykke med din nye kredit!

Her kan du se hvordan du kommer i gang med at bruge den.

Find ud af hvilken behandler du ønsker at benytte kreditten hos. I vores behandlerindeks finder du mere end 10.000 behandlere, som er forhåndsgodkendt til at tage imod betaling via din Sundhed+ Kredit.

Find din næste behandler her.

I behandlerindekset kan du se om behandleren allerede har oprettet sig hos Sundhed+. Hvis ikke det er tilfældet, skal du blot kontakte os. Så tager vi fat i behandleren, og får det formelle på plads.

Når behandleren er oprettet, booker du en tid og får foretaget din behandling. Gør venligst behandleren opmærksom på, at du ønsker at betale med din Sundhed+ Kredit.

Når det er tid til at betale, indtaster behandleren regningsbeløbet i vores system, og du modtager et link på både sms og e-mail, hvor du med få klik kan godkende at du ønsker at betale regningen med din kredit.

Første gang du benytter din Sundhed+ Kredit og godkender den første regning, bliver du desuden bedt om at indtaste kortoplysningerne på det betalingskort hvorfra vi skal trække de månedlige ydelser.

NB. Det er derfor vigtigt at du husker at medbringe dit betalingskort, når du skal betale første regning.

Din Sundhed+ Kredit er gyldig i seks måneder, og i den periode kan du benytte den til at finansiere så mange behandlinger som du måtte ønske - indenfor den kreditramme som du er blevet tildelt.

Ydelsen trækkes på dit betalingskort den 1. i hver måned, hvor du også vil modtage en email med en opgørelse over hvad der er blevet trukket, og hvor meget kredit du har til rådighed.

Hvis du ønsker at fortsætte med at benytte din Sundhed+ Kredit udover de seks måneder den er gyldig, skal du kreditvurderes på ny. Det tager kun et øjeblik, og vi sender dig en påmindelse i god tid inden kreditten udløber.