Lån penge til akupunktur med Sundhed+

Markedets smarteste lån til akupunktur. Bliv gratis medlem af Sundhed+ og ansøg om en kredit på op til 50.000 kr.

0 kr. oprettelse - 0 kr. abonnement - Ingen binding

Verificering med MitID

Hvor meget koster en Sundhed+ Kredit?

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale hver måned.


Du vælger selv din behandler blandt flere end 12.000 behandlingssteder i Danmark, og du betaler ikke noget for at have adgang til kreditten. Alt hvad du har af omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5 % når du benytter kreditten efter din behandling.

FAST RENTE

9,95 % - 17,95 %

MÅNEDLIGE GEBYRER

0 kr.

BETALINGSGEBYR

5,00 %

AFDRAG OVER

24 - 72 mdr.

Sikker ansøgning med

Har du spørgsmål?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig både på telefon og email, og derudover kan du også finde svarene på en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet i vores FAQ.

Fleksibel finansiering

Hos Sundhed+ kan vi hjælpe dig med at låne penge til akupunktur og til andre behandlinger du har brug for eller drømmer om. Som gratis medlem kan du få en fleksibel kredit på op til 50.000 kr. som du frit kan bruge hos akupunktører i Danmark. Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over og i hele perioden til en fast rente. Som en del af ansøgningsprocessen opretter du et gratis medlemskab hos Sundhed+, hvor du får adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Bliv medlem på 2 minutter og få et uforpligtende lånetilbud til den behandling du drømmer om.

En kredit, mange muligheder

Med en Sundhed+ Kredit får du markedets smarteste lån til sundhedsbehandlinger. Du kan eksempelvis låne til behandling og få den behandling du altid har drømt om.

Fleksibel og attraktiv betalingsordning
Smerter, sygdomme & stress
Du vælger selv din behandler, vi finansierer din behandling
Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Find behandler

Som medlem af Sundhed+ kan du frit bruge din kredit hos sundhedsbehandlere i Danmark. For at gøre det let for dig, har vi en lang række partnere, der allerede tager imod din betaling Sundhed+ Kredit. Find et udvalg af forhåndsgodkendte akupunktører her.

Med en Sundhed+ Kredit kan du få finansieret

Akupunktur

Zoneterapi

Massage

Cupping terapi

Posturologi

Auriculoterapi

Smerter

Sygdomme

Stress

Allergi

Migræne

.. og meget mere