Lån penge til botox med Sundhed+

Markedets smarteste lån til botox.

Bliv gratis medlem af Sundhed+ og ansøg om en kredit på op til 50.000 kr. Det er gratis at ansøge og gratis at have kreditten. Du betaler først, når du har fået din behandling.

0 kr. oprettelse - 0 kr. abonnement - Ingen binding

Verificering med MitID

Hvor meget koster en Sundhed+ Kredit?

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale hver måned.


Du vælger selv din behandler blandt flere end 12.000 behandlingssteder i Danmark, og du betaler ikke noget for at have adgang til kreditten. Alt hvad du har af omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5 % når du benytter kreditten efter din behandling.

FAST RENTE

9,95 % - 17,95 %

MÅNEDLIGE GEBYRER

0 kr.

BETALINGSGEBYR

5,00 %

AFDRAG OVER

24 - 72 mdr.

Sikker ansøgning med

Fleksibel finansiering

Hos Sundhed+ hjælper vi dig med at få råd til den skønhedsbehandling, du går og drømmer om. Som gratis medlem kan du få en fleksibel kredit på op til 50.000 kr. som du frit kan bruge hos plastikkirurger og kosmetiske klinikker i Danmark. Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over, til en fast rente. Som en del af ansøgningsprocessen opretter du et gratis medlemskab hos Sundhed+, hvor du får adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Bliv medlem og få et uforpligtende lånetilbud til den skønhedsbehandling du drømmer om.

En kredit, mange muligheder

Med en Sundhed+ Kredit får du markedets smarteste lån til sundhedsbehandlinger. Du kan eksempelvis låne penge til botox med Sundhed+.

Fleksibel og attraktiv betalingsordning
Rynkebehandling, svedbehandling mm.
Du vælger selv din behandler, vi finansierer din behandling
Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Find behandler

Som medlem af Sundhed+ giver vi dig råd til at prioritere din sundhed og du kan frit bruge din kredit hos sundhedsbehandlere i Danmark. Find et udvalg af forhåndsgodkendte kosmetiske klinikker her.

Med en Sundhed+ Kredit kan du få finansieret alle sundhedsbehandlinger

Rygerynker

Smilerynker

Bekymringsrynker

Læbeløft

Hage og décolleté

Svedbehandling

Hage

Mundviger

Kæbe

Bunny Lines

Tandkødssmil

.. og meget mere