Lån penge til fertilitetsbehandling med Sundhed+

Markedets smarteste lån til fertilitetsbehandling. Bliv gratis medlem af Sundhed+ og ansøg om en kredit på op til 50.000 kr.

0 kr. oprettelse - 0 kr. abonnement - Ingen binding

Verificering med MitID

Hvor meget koster en Sundhed+ Kredit?

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale hver måned.


Du vælger selv din behandler blandt flere end 12.000 behandlingssteder i Danmark, og du betaler ikke noget for at have adgang til kreditten. Alt hvad du har af omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5 % når du benytter kreditten efter din behandling.

FAST RENTE

9,95 % - 17,95 %

MÅNEDLIGE GEBYRER

0 kr.

BETALINGSGEBYR

5,00 %

AFDRAG OVER

24 - 72 mdr.

Sikker ansøgning med

Fleksibel finansiering

Hos Sundhed+ hjælper vi dig med at få råd til den behandling, du går og drømmer om. Du kan låne penge til fertilitetsbehandling, og komme i gang med behandlingen uden ventetid. Som gratis medlem kan du få en fleksibel kredit på op til 50.000 kr. som du frit kan bruge hos privathospitaler og fertilitetsklinikker i Danmark. Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over og altid til en fast rente. Som en del af ansøgningsprocessen opretter du et gratis medlemskab hos Sundhed+, hvor du får adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Bliv medlem og få et uforpligtende lånetilbud til den fertilitetsbehandling du drømmer om.

En kredit, mange muligheder

Med en Sundhed+ Kredit får du markedets smarteste lån til sundhedsbehandlinger. Du kan eksempelvis låne penge til fertilitetsbehandling og få den behandling du altid har drømt om.

Fleksibel og attraktiv betalingsordning
Insemination, reagensglasbehandling, nedfrysning og meget mere
Du vælger selv din behandler, vi finansierer din behandling
Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Find behandler

Som medlem af Sundhed+ kan du frit bruge din kredit til at prioritere din sundhed hos sundhedsbehandlere i Danmark. Find en oversigt over forhåndsgodkendte privathospitaler, og fertilitetsklinikker, der allerede tager imod betaling med Sundhed+ Kredit. Vi opretter løbende flere klinikker og hvis du ikke kan se den klinik du foretrækker, så tag fat i vores søde kundeservice, så hjælper vi gerne.

Med en Sundhed+ Kredit kan du få finansieret

Barnløshed

Sædprøver

Ægoplægning

Ægudtagning

Insemination

Donorprogram

Reagensglasbehandling

Udhentning af sæd

Assisteret reproduktion

Frysebehandling

Hormonbehandling

.. og meget mere