Lån penge til behandling af hudkræft med Sundhed+

Markedets smarteste lån til behandling af hudkræft. Det er gratis at ansøge og have en Sundhed+ kredit. Du betaler først efter din behandling.

0 kr. oprettelse - 0 kr. abonnement - Ingen binding

Verificering med MitID

Hvor meget koster en Sundhed+ Kredit?

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale hver måned.


Du vælger selv din behandler blandt flere end 12.000 behandlingssteder i Danmark, og du betaler ikke noget for at have adgang til kreditten. Alt hvad du har af omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5 % når du benytter kreditten efter din behandling.

FAST RENTE

9,95 % - 17,95 %

MÅNEDLIGE GEBYRER

0 kr.

BETALINGSGEBYR

5,00 %

AFDRAG OVER

24 - 72 mdr.

Sikker ansøgning med

Lån penge til behandling af hudkræft

Hos Sundhed+ hjælper vi dig til den behandling, du går og drømmer om. Som gratis medlem kan du få en fleksibel kredit på op til 50.000 kr. som du frit kan bruge på at få råd til at prioritere din sundhed. Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over, til en fast rente. Som en del af ansøgningsprocessen opretter du et gratis medlemskab hos Sundhed+, hvor du får adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Bliv medlem og få et uforpligtende lånetilbud til lige præcis den behandling du drømmer om.

En kredit, mange muligheder

Med en Sundhed+ Kredit får du markedets smarteste lån til sundhedsbehandlinger. Du kan eksempelvis låne til hudlæger og få den behandling du altid har drømt om.

Fleksibel og attraktiv betalingsordning
Konsultation, behandling & kirurgisk indgreb
Du vælger selv din behandler, vi finansierer din behandling
Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Find behandler der kan behandle hudkræft

Som medlem af Sundhed+ kan du frit bruge din kredit hos sundhedsbehandlere i Danmark. For at gøre det let for dig, har vi forhåndsgodkendt en række behandlere. Find et udvalg af forhåndsgodkendte privathospitaler og hudlæger her.

Med en Sundhed+ Kredit kan du få finansieret

Konsultation

Vævsprøver

Kirurgi

Ar-korrektion

MOHS-Kirurgi

Opfølgning

Forsøgs behandling

Behandling af forstadier

Akunpunktur

Modersmærker

Psykolog

.. og meget mere