Lån penge til tandlæge med Sundhed+

Få et uforpligtende kredittilbud og lån penge til tandlæge.

Det er gratis at ansøge og gratis at have en Sundhed+ Kredit. Du betaler kun for den del af kreditten du bruger. Kom i gang i dag.

0 kr. oprettelse - 0 kr. abonnement - Ingen binding

Nem og sikker ansøgning med MitID

Hvor meget koster en Sundhed+ Kredit?

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du samtidig mulighed for at ansøge om en fleksibel og attraktiv sundhedskredit, hvor du selv kan justere hvor meget du vil betale hver måned.


Det er gratis og uforpligtende at oprette en Sundhed+ Kredit, og du har fuld frihed til selv at vælge hvilken sundhedsbehandler, du ønsker at benytte.


De eneste omkostninger er en fast debitorrente på den del af kreditten du udnytter, samt et betalingsgebyr på 5 % af regningsbeløbet, når du betaler med kreditten.

FAST RENTE

9,95 % - 17,95 %

MÅNEDLIGE GEBYRER

0 kr.

BETALINGSGEBYR

5,00 %

AFDRAG OVER

24 - 72 mdr.

Sikker ansøgning med

Krediteksempel

En kredit til sundhed, der er nem at forstå

Månedligt betalingsgebyr ved kortbetaling

0 kr.

Opdatering af betalingskort

0 kr.

Ændring af navn, adresse eller kontaktoplysninger

0 kr.

Delvis førtidig indfrielse (ekstra indbetaling)

0 kr.

Fuld førtidig indfrielse af kreditten

0 kr.

Betalingsfri måned (maks. 2 pr. kalenderår)

175 kr.

Betalingsgebyr ved brug af kreditten

5% af regningsbeløbet

Hver gang du benytter kreditten, har du mulighed for at justere hvor meget du fremadrettet ønsker at betale hver måned - Du kan vælge at afdrage kreditten fra mellem 24 mdr*. og 72 mdr.

Hvis du ønsker at justere din månedlige ydelse på andre tidspunkter end når du trækker på kreditten, koster det et gebyr på 175 kr.

*I nogle tilfælde kan minimumsløbetiden være længere end 24 mdr., da din månedlige ydelse aldrig kan være højere end den ydelse, som vores kreditværdighedsvurdering har vist, at du har råd til at betale hver måned. Du har dog altid mulighed for at lave en ekstra indbetaling eller fuld førtidsindfrielse uden omkostninger.

Fleksibel finansiering

Hos Sundhed+ hjælper vi dig, hvis du har brug for at låne penge til tandlæge, eller andre egenbetalte sundhedsbehandlinger. Som gratis medlem kan du få en fleksibel kredit på op til 50.000 kr. som du frit kan bruge hos tandlæger i Danmark. Du vælger selv hvor mange måneder du vil afbetale over, til en fast rente. Som en del af ansøgningsprocessen opretter du et gratis medlemskab hos Sundhed+, hvor du får adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Bliv medlem og få et uforpligtende lånetilbud, som du frit kan bruge til din tandbehandling.

Én kredit, mange muligheder

Med en Sundhed+ Kredit får du markedets smarteste lån. Du kan eksempelvis bruge din kredit hos tandlægen til at finansiere din tandbehandling, gennemgå en specialiseret operation på privathospital, eller få hjælp til at blive behandlet på en fertilitetsklinik.

Fleksibel og attraktiv betalingsordning
Kan bruges frit hos mere end 12.000 behandlere over hele Danmark
Enkle og gennemskuelige kreditvilkår, uden ubehagelige overraskelser
Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Find behandler

Som medlem af Sundhed+, kan du frit bruge din kredit hos tandlæger, tandteknikere og andre sundhedsbehandlere i hele Danmark.

For at gøre det let for dig, har vi samlet alle forhåndsgodkendte behandlere i vores behandlerindeks. I behandlerindekset finder du fx alle forhåndsgodkendte tandlæger og tandteknikere.

Med en Sundhed+ Kredit kan du få finansieret

Tandkroner

Tandproteser

Tandimplantater

Paradentosebehandling

Tandbro

Tandeftersyn

Tandkirurgi

Porcelænskroner

Implantater

.. og meget mere