Lån til tandretning med Sundhed+

Lån penge til tandregulering med Sundhed+ og få det smil du altid har drømt om. Med de næsten usynlige Invisalign tandbøjler til voksne, får du mulighed for at få rettet tænderne uden at skulle gå på kompromis i din hverdag.

Bliv gratis medlem af Sundhed+ nu og lad os hjælpe dig med dele betalingen op i bidder. Du kan læse mere om tandretning med Invisalign herunder.

0 kr. oprettelse - 0 kr. abonnement - Ingen binding

Verificering med MitID

Hvor meget koster en Sundhed+ Kredit?

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale hver måned.


Du vælger selv din behandler blandt flere end 12.000 behandlingssteder i Danmark, og du betaler ikke noget for at have adgang til kreditten. Alt hvad du har af omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5 % når du benytter kreditten efter din behandling.

FAST RENTE

9,95 % - 17,95 %

MÅNEDLIGE GEBYRER

0 kr.

BETALINGSGEBYR

5,00 %

AFDRAG OVER

24 - 72 mdr.

Sikker ansøgning med

Drømmer du også om et flot smil med lige tænder?

Lån penge til tandregulering med Sundhed+ og få det perfekte smil du altid har drømt om med de usynlige og aftagelige bøjler fra Invisalign. Men hvad kræver det af dig, og hvordan får du hjælp til finansieringen?

For den 23-årige studerende Katja var det drømmen om det store Colgate-smil, der fik hende til at gå i gang med et 1-årigt forløb med usynlige tandbøjler, for at få de små tænder i undermunden til at stå mere lige:

“Det var ikke fordi, at mine venner synes, at jeg havde skæve tænder. Men der var nogen ting der generede mig, og så har jeg bare altid beundret folk, der havde det her Colgate-smil,” fortæller Katja om sin vej til det sit million dollar smile, man ikke kan undgå at lægge mærke til

Hvad kræver en tandregulering?

I første omgang havde Katja afskrevet projektet som umuligt, fordi prisen var høj, men da en veninde, der læste til tandlæge fortalte om Invisalign- teknologien og mulighederne for at få hjælp til finansieringen af drømmesmilet, blev drømmen pludselig mere konkret.

I korte træk fungerer en tandretning i dag sådan her:

  • Du besøger klinikken og får dit tandregulerings-forløb beskrevet grundigt
  • Dit tandsæt scannes
  • Du modtager en plan for din tandretning
  • Du aftaler finansiering med klinikken evt. med hjælp fra Sundhed+ 
  • Du får fremstillet og tilsendt dine tandbøjler efter nogle uger
  • Du går med tandbøjlerne døgnet rundt og skifter ud efter planen
  • Mange klinikker tilbyder tandafblegning som afslutning
  • Efter behandling skal du måske have natbøjle for at bevare resultatet

De skiftende sæt af Invisalign tandbøjler tvinger tænderne ind i en mere lige linje over en periode på 3 måneder til halvandet år.

For Katja tog det et år at få det store smil, hun altid har ønsket sig. Og tandretningen var faktisk ikke helt så uoverskuelig, som hun først havde troet: 

“Jeg kunne faktisk godt lide at have skinnerne på, fordi de gjorde mine læber lidt større, når jeg smilte, og det synes jeg faktisk så godt ud” fortæller Katja og tilføjer, at hun i gennemsnit havde skinnerne på 22 timer i døgnet og kun tog dem ud, når hun skulle spise og drikke.

Fordele ved en Invisalign behandling

Der kan være mange gode grunde til at få lavet en tandretning med Invisalign, de hyppigste er:

Få rettet skæve tænder med næsten usynlige tandbøjler
Tandblegning som en del af behandlingen
Forebyggelse af problemer som et skævt tandsæt kan give i fremtiden

Hvad får du for pengene til en tandregulering?

"Mange sagde til mig, at de synes, det var latterligt, at betale så mange penge, fordi de ikke kunne se, at mine tænder var særligt skæve." Men for Katja har den kosmetiske tandretning været hver en krone værd:

Jeg griner højt og ubekymret nu og har meget lettere ved at smile til folk – både i selskaber og til fremmede jeg møder på min vej,” siger Katja, der ikke lægger skjul på, at forfængelighed har været en drivende faktor:

“Jeg fik dem også afbleget til sidst for at give mig helhedsoplevelsen af det her Colgate-smil, og nu er der så mange, der siger til mig at jeg har et flot smil. Jeg synes helt sikkert, at det er alle pengene værd.”

Hvor længe holder smilet?

For Katja er tandretningen dog ikke helt slut efter endt behandling. Selvom tandreguleringen er overstået, skal tænderne stadig holdes på linje:

Jeg har fået en tråd sat ind på tænderne i undermunden, der holder dem på plads, så de ikke går tilbage til den gamle position. Jeg har også en natskinne til overmunden, som jeg sover med hver aften.”

Sådan låner du til et nyt smil med Sundhed+

Med en Sundhed+ Kredit kan du betale for din tandretning og dele din betaling op i mindre bidder. Du bestemmer selv hvor mange måneder du vil afdrage over og hvilken behandler du ønsker.

Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

6 fordele ved Sundhed+

Prioriter din sundhed

Sundhed+ giver dig mulighed for at få råd til at prioritere din sundhed og lader din sundhed være dit valg.

Del betalingen op som det passer dig

Hvis du vælger at benytte din Sundhed+ Kredit til at dele en betaling op i mindre bidder, bestemmer du selv hvor mange måneder du ønsker at afdrage over.

Vælg selv din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit tilbyder vi at finansiere din sundhedsbehandling hos mere end 12.000 registrerede sundhedsbehandlere.

Lad andre benytte din kredit

Det er muligt at dele sin kredit med en pårørende. Det kræver blot en fuldmagt. Tag fat i vores kundeservice og hør nærmere.

5-stjernet kundeservice

Vores flinke og kompetente kundeservicemedarbejdere sidder klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have, både på telefon og e-mail.

Kan bruges til både stort og småt

Første gang du benytter din kredit, skal beløbet være minimum 500 kr. Herefter er der ingen minimumsgrænse for hvad du kan finansiere med Sundhed+.