Nogle vil ikke vente.

Andre vil ikke nøjes.

Og flere vil gerne bestemme selv.

Om os


Vi danskere tager i stigende grad selv ansvar for vores sundhed. Det er derfor, vi har skabt Sundhed+, Danmarks behandlerportal.

Hos Sundhed+ kan danskere hurtigt og overskueligt finde alle typer af sundhedsbehandlere i hele landet - og som et ekstra plus kan Sundhed+ hjælpe med finansieringen af den ønskede behandling.

Alle kreditværdige danskere, uanset alder og sygdomshistorik, kan hurtigt og nemt oprette en Sundhed+ Kredit på op til 50.000 kr., så man er klar til selv at bestemme hvor, hvornår og hvordan man gerne vil behandles.25.000+

Medlemmer

1.300+

Sundhed+ Partnere

7 år

Vi har eksisteret siden 2017

Bag Sundhed+ står en gruppe dedikerede medarbejdere med mange års erfaring i at udvikle forbrugerteknologi og finansieringsløsninger - og et kundeserviceteam til fem stjerner.

Oprindeligt hed vi Denti og fokuserede på betalingsløsninger til tandbehandlinger, men i starten af 2021 udvidede vi vores tilbud til at inkludere alle registrerede sundhedsbehandlere og skiftede navn til Sundhed+.


I 2022 lancerede vi Danmarks bedste og mest omfattende behandlerindeks, og gjorde det dermed nemmere for patienter at finde den rette behandler og for behandlere at finde patienter.

I behandlerindekset er der mulighed for at finde behandlere, søge information, booke tid, besøge hjemmeside osv. Alt sammen sorteret efter hvor behandleren ligger.

Med Sundhed+ ønsker vi at give danskere mulighed for at prioritere deres sundhed. Og så længe behandleren er registreret eller godkendt, så lader vi det være op til den enkelte at beslutte, hvad der er sundhed for dem.