Tandretning med usynlig bøjle

En usynlig bøjle er velegnet til voksne med let til moderat tandreguleringsbehov. Uanset om det er tænderne der er skæve eller biddet der har problemer, så kan den diskrete løsning med usynlig bøjle være ideel for dig.

Få et smil du er glad for

Den usynlig bøjle som fx Invisalign er populær grundet både æstetik og komfort. De er diskrete, fjernbare og tilbyder en mere bekvem oplevelse sammenlignet med traditionelle bøjler. Derfor tiltaler løsningen mange voksne, der ønsker at forbedre deres smil uden medfølgende gener.

Hvem kan ikke bruge usynlig bøjle?


Invisalign og usynlig bøjle er en effektiv og moderne løsning på tandregulering, men der er visse tilfælde, hvor det ikke er en anbefalelsesværdig behandling. Personer med alvorlige bidproblemer eller komplekse tandstillingsafvigelser kan opleve, at Invisalign ikke er den bedste løsning. Ligeledes bør personer med paradentose være ekstra påpasselige.

Desuden er børn, hvis tænder og kæber stadig er i vækst, ikke altid egnede til Invisalign, da de har brug for mere omfattende regulering.

Det er altid vigtigt at konsultere en tandlæge eller klinik for tandregulering for en grundig vurdering og anbefaling baseret på individuelle behov og situationer.

Priser på tandretning

Omkostningerne ved usynlig bøjle varierer afhængigt af individuelle behov og behandlingsomfanget. Priserne starter fra cirka 20.000 kr.

Det er vigtigt at finde en klinik man er tryg ved og som har en tandlæge tillnyttet.

Trustpilot

“Virkelig god oplevelse! Nemt at benytte og kundeservice er meget hjælpsomme.”

Hjørdis Langgaard, Helsingør

Et gratis medlemskab med masser af fordele

Som medlem af Sundhed+, får du adgang til eksklusive tilbud fra sundhedsbehandlere over hele landet. Og med en Sundhed+ Kredit, kan du nemt og bekvemt dele betalingen for dine sundhedsydelser op i mindre, overskuelige bidder.

Med en Sundhed+ Kredit kan du få finansieret

Plastikkirurgi

Fedtsugning

Kiropraktik

Fedttransplantation

Akne-behandling

Hårtransplantation

Kosmetisk behandling

Optiker

.. og meget mere